Training Reuma Uitgedaagd!

De training Reuma Uitgedaagd! helpt mensen met reuma om meer grip te krijgen op hun leven. De cursus wordt niet alleen online (jongeren) of in wekelijkse bijeenkomsten (volwassenen) gegeven, maar ook in als meerdaagse cursus op hotel en aangepast vakantieoord Groot Stokkert in Wapenveld.

Ervaringsdeskundigen
De cursusleiding is in handen van ervaringsdeskundigen die speciaal zijn opgeleid om Reuma Uitgedaagd! te geven. Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 12. De kosten voor een midweek zijn € 395 op basis van volpension in Hotel & Resort Groot Stokkert. Dit is inclusief € 95 cursuskosten, die meestal door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Weekend voor jongeren tot 26
Ben je jonger dan 26 en heb je een vorm van reuma? Wil je samen met anderen die in hetzelfde schuitje zitten leren om reuma een plek te geven in je leven? Dan is de weekendtraining van Reuma Uitgedaagd! misschien iets voor jou. De training begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag.

Ieder dagdeel een thema
Samen met 10-15 andere jongeren met reuma en 4 trainers doorloop je de training. Ieder dagdeel wordt een thema behandeld met behulp van concrete oefeningen. De kosten van een weekend zijn € 125. Veruit de meeste zorgverzekeraars vergoeden de training geheel of gedeeltelijk vanuit je aanvullende polis.

Meer informatie?
Op www.reuma-uitgedaagd.nl is alle informatie over Reuma Uitgedaagd! te vinden, voor jongeren en volwassenen. De andere cursusdata en prijzen zijn ook bekend voor 2017. Kijk onder ‘Data’ voor het volledige overzicht.